Behringer Vintage Microphone series

Het oog wil ook wat

Merknieuws 24-01-2022 10:30

Op een of andere manier speelt het uiterlijk van een microfoon op psychisch vlak een grote rol. Wie houdt van klassiekers komt aan zijn trekken met deze usb Vintage Microphone Series

Ze zijn nog niet te koop maar Behringer presenteert meteen 5 op bijzonder fraaie vintage modellen gebaseerde usb microfoons; RCA, Coles, Western Eelectric, allemaal roemruchte mics uit de hoogtijdagen van radio.

Maar verwacht geen vintage reissues! Voor een verkoopprijs van 89 Dollar is dat ook logisch. Het zijn alllemaal usb microfoons met back-electret condensatorkapsels waarvan vermoedelijk de interne elektronica gebaseerd is op twee ontwerpen. Ze kunnen dan ook nooit klinken als de originelen.

Het zijn allemaal usb desktopmodellen met cardioïde richtingskarakteristiek, ingebouwde noise reduction en met low latency asio drivers voor directe aansluiting op een usb poort van je computer. Of er ook versies met XLR aansluiting komen is niet bekend.

Ze zijn vooral interessant voor degenen die esthetiek hoog in het vaandel hebben staan. Ziet er natuurlijk fantastisch uit in je YouTubefilmpjes, muziekvideo's of gewoon als eye catcher in je studiootje. Wanneer ze te koop zullen zijn ($ 89,- per stuk) is nog niet bekend.

meer informatie

 

zoeken
zoeken