DF Audio Minibay

veelzijdige 40 punts mini-jack patchbay

Merknieuws 31-01-2022 11:08

Echt sexy is een patchbay niet, maar het zorgt wel voor comfort als je veel apparaten met elkaar wilt verbinden zonder in de kabeljungle te moeten duiken. De Minibay is compact en veelzijdig.

De tabletop DF Audio Minibay heeft 40 patchpunten (mini-jack) op de bovenkant en 20 trs 1/4" jack connectors aan de achterkant.

Achterop sluit je met Y-cables (insertkabels met aan de ene kant een stereo jack en aan de andere kant twee mono jacks) je klankbronnen en mixer/audio interface en effecten aan. Uiteraard ben je helemaal vrij in wat je waar aansluit.

Al deze aangesloten apparaten kun je nu bovenop met mini-jack patchkabels (identiek aan Eurorack) met elkaar verbinden. Door normaling (met interne dipswitches) kun je rij A en B intern verbinden. Zodra je iets inplugt wordt die verbinding onderbroken. De 8 FX connectors zijn bedoeld als in- en outputs van een effect maar natuurlijk ook voor andere dingen bruikbaar. Er zijn ook nog twee 'mults', passieve mixers waarin je 3 signalen kunt samenvoegen.

Voor wie veel hardware gebruikt en geen zin heeft in een grote en dure 19" xlr/jack patchbay is dit een mooie oplossing. Ik vraag me wel af of de kleine Australische fabrikant snel genoeg kan leveren. De Minibay (zonder kabels) kost $ 150,- exclusief verzendkosten. De eerste serie van 50 exemplaren zou in maart worden geleverd

meer informatie

 

zoeken
zoeken