RØDE NTH-100

Topsound, stijlvol uiterlijk

Merknieuws 29-03-2022 09:30

RØDE introduceert hun eerste koptelefoon en die ziet er niet alleen erg mooi uit maar claimt ook zeer comfortabel te zijn en een perfecte sound af te leveren

De NTH-100 is een gesloten hoofdtelefoon met een kabel, dus geen bluetooth of noise canceling hier. De 40mm gematchte drivers zorgen voor een accurate weergave en minimale vervorming.

Er wordt speciaal schuim gebruikt voor de oorkussens waardoor ie perfect aansluit op je oren en geluid van buiten goed isoleert. Handig is het Fitlok systeem waarmee je de cups kunt vastzetten en ze niet steeds bijgesteld hoeven te worden. De - vervangbare - cups en de hoofdband zijn bekleed met matzwart Alcantara voor meer comfort met daaronder CoolTech gel om hete oren te voorkomen. Gecombineerd met het lage gewicht moet dat voor een aangename draagervaring zorgen. Elke cup heeft verder een connector voor de - vervangbare en locking- kabel die in 4 kleuren verkrijgbaar is. De NTH-100 levert een volle en neutrale klank zonder hype die zich uitstekend leent voor studiogebruik. Toch kun je er prima de straat mee op want hij ziet er in tegenstelling tot veel andere hoofdtelefoons erg stijlvol uit. De rode NTH-100 gaat zo'n 185 euro kosten.

meer informatie

 

zoeken
zoeken