Sonicware SmplTrek

Betaalbare hardware sampler

Merknieuws 01-04-2022 09:47

Op zoek naar een goedkope, kleine hardware sampler? Dan is de SmplTrek misschien interessant. Een sequencer met 30 voices, automatisering, effecten en mix export voor 300 dollar op Kickstarter.

Sonicware is een Japans bedrijf dat allerlei leuke kleine synths maakt als de ELZ1 (Interface 233) en de Liven (test in nr 251). Ze zijn nu een Kickstartercampagne gestart voor de SmplTrek hardwaresampler met 16 scenes die 10 sporen sequencersporen (midi en samples) en 3 audiosporen bevatten. Voor de samples is er een autoslicer, resampler, timestretcher en pitchchanger en er zijn 30 dsp fx

De SmplTrek is een klein gamepad-achtig kastje dat je makkelijk met twee handen kunt vasthouden en bedienen met 15 aanslaggevoelige gekleurde pads, 16 bedieningsknoppen en een OLED display.

Achterop zitten 2 inputs (line/gtr/dynamische mic) en stereo outputs, din midi in en out en de aansluiting voor de voedingsadapter, maar het apparaat werkt ook op batterijen. Sampleopslag werkt via een sd-card slot en er is een usb aansluiting. Dankzij de ingebouwde microfoon en speakers kun je razendsnel samplen met een toetsdruk. De outputmix kun je als audio exporteren of via usb streamen. SmplTrek is momenteel nog een Kickstartercampagne. Als je geïnteresseerd bent kun je de komende 30 dagen voor € 262,- (of meer als langer wacht) inschrijven. De verwachting is dat de SmplTrek vanaf september wordt geleverd. De uiteindelijke prijs wordt $ 429,-.

Kickstarterpagina

SonicWare webpagina

 

zoeken
zoeken