Open Dag bij Bax Music in Goes, zaterdag 28 mei

Demo-optredens & workshops, aanbiedingen, rondleiding en meer

Merknieuws 13-05-2022 09:05

We kunnen weer, dus laten we het dan ook gaan doen! Op naar de Open Dag van Bax Music in Goes, die na de editie in 2019 alleen streamend kon plaatsvinden. Ze hebben een mooi programma gemaakt, met een aantal demo-optredens en workshops en natuurlijk ook mooie aanbiedingen en tal van andere leuke dingen voor de mensen! Zaterdag 28 mei 2022, van 10:00 tot 17:00 uur.

De Bax Music Open Dag is een begrip. Met 1600 m2 winkeloppervlak en ruime buitenterrein is de vestiging in Goes al sinds jaar en dag de perfecte plek om te laten zien wat Bax te bieden heeft. De laatste keer kwamen zo’n 3000 bezoekers af op het goedgevulde programma van workshops, optredens, lichtshows, aanbiedingen en meer.

Ga naar bax-shop.nl/open-dag om het volledige programma en het tijdschema te bekijken. Of scroll door naar onderen. 

Highlights uit het programma:

• Dance-demo en Q & A van Roland AIRA producten door Marc Faenger (foto).
Voidax geeft een Masterclass Producing.
Neumann Monitor Experience met Marc Geerts & Tom Moons.
Jeroen Groenendijk van Pioneer laat alles zien van de Pioneer Rekordbox.
MixMasterG legt uit hoe je je eerste dj-gig met met professionele apparatuur kan aanpakken in de workshop 'Van Slaapkamer DJ tot Club & Festival DJ'.
Paul Brugel verzorgt twee workshops: 'Where Software Meets Hardware' en 'Masterclass Megamix & Mix Compilaties'.
Yamaha Genos keyboarddemo door Peter Baartmans (foto).

De Bax Music Open Dag is een mooi moment om producten uit te proberen, advies te vragen en te shoppen. Op elke afdeling staat een flink team Bax Music specialisten voor je klaar. Daarnaast ontmoet je productexperts van uiteenlopende merken, zoals Ayra, Boss, Casio, D’Addario, DAP, Devine, Fazley, Ibanez, Innox, Korg, Lapaz, Mapex, Meinl, Neumann, Pearl, Pioneer, Reloop DJ-controllers, Roland, Roland AIRA, Sennheiser, Showtec, Tama en Yamaha.

En meer

  • Gratis Bax Music goodiebag
  • Diverse superscherpe aanbiedingen
  • Wervelwind-cabine: koop iets tijdens de open dag, laat je aankoopbewijs zien en stap in de wervelwind-cabine. Grijp binnen een halve minuut zoveel mogelijk Bax Music-biljetten. Na elke ronde reiken we een prijs uit aan de bezoeker die de meeste punten heeft gepakt.
  • Bax Music DJ Contest 2022: vijf dj’s krijgen ieder 10 minuten om te laten horen wat ze in huis hebben. De beste dj sluit de dag af met een optreden.
  • Bax Music Licht- en Lasershow 2022: de show is ieder jaar weer een spektakel.
  • Bax Music Magazijn-rondleiding: check het 21.000 m2 grote magazijn zien. Meld je aan, want het aantal deelnemers is beperkt.
  • Muziekids-workshop (doorlopend): laat je kind op een ontspannen manier kennismaken met diverse muziekinstrumenten. Muziekids is een stichting die kinderen tijdens een ziekenhuisverblijf een leuke afleiding geeft door samen met hen muziek te maken.
  • Klimwand
  • Gratis koffie, thee en fris bij de bar
  • Friet- en ijs-kar op het buitenterrein

Bax Music Open Dag 
zaterdag 28 mei 2022 van 10:00 tot 17:00 uur
Olympiastraat 4, Goes
Bereikbaarheid met auto: vlak naast de A58 Parkeren: ruime, gratis parkeergelegenheid direct naast het winkelterrein Openbaar vervoer: op 20 min. loopafstand van treinstation Goes, eenvoudige route

Programma & inschrijvingen: bax-shop.nl/open-dag

Volledig programma en tijdschema: 

zoeken
zoeken