Twee jaar lang Interface in de bus met een Korg Monotron Delay synth* t.w.v. € 49,90 als welkomstcadeau!

Eenmalige aanbieding! Neem nú een abonnement op Interface.

Merknieuws 27-05-2022 17:15

Tijdelijke actie! 'De Korg Monotron Delay is misschien wel mijn favoriet uit de hele Monotron-serie en een must voor in de studio', aldus onze review in Interface. We sturen de Monotron Delay gratis aan je op, als je nu een 2-jaarabonnement Interface neemt (12 edities).

Check hier de aanbieding in onze webshop


En lees hier meer over de Monotron Delay: 
In de review in Interface schreef Ruud Lekx: ‘Het is geen synth, maar ook geen puur effectkastje. Wat we hier hebben is een vco, een lfo, een filter, en een delay. Het keyboard is een ribbon die het hele bereik van de oscillator bestrijkt. De delaysectie heeft een timeregelaar voor de delaytijd en een feedbackregelaar die de output van het filter weer terugstopt in het filter, en zo het aantal en de intensiteit van de herhalingen bepaalt. Het is echt geweldig wat dit kleine ding allemaal kan: van bijna reverb-achtige slapback echo’s bij korte delaytijden tot de meest geflipte feedbackfestijnen. De combinatie van interne keyboardgestuurde vco, lfo en feedbackdelay is het leukst om allerlei superspacegeluiden te maken. De Delay is misschien wel mijn favoriet uit de hele Monotron-serie en een must voor in de studio.’

Neem daarbij de ingebouwde speaker en batterijvoeding voor een analoge sound waar je ook gaat en een hoofdtelefoonuitgang voor gebruik in stilte, en je hebt een perfect miniatuurspeeltje te pakken, gratis bij twee jaar Interface (12 edities), *zolang de voorraad strekt!

Lees hier de hele test uit Interface 160.  

Je kan ook kiezen voor deze aanbieding:  

Eén jaar lang Interface met 50% korting
Je betaalt slechts € 22,50 voor 6 edities
En je krijgt Interface elke twee maanden in de brievenbus! Boordevol nieuws, tests, interviews en achtergrondinformatie voor elke muzikant en producer.

Ga naar muziekmagazines.nl/interface en kies voor een van de aanbiedingen! 

 

zoeken
zoeken