Enjoy Electronics The Godfather

Effectenmafia

Merknieuws 27-06-2022 10:28

Het was een van de highlights op de Superbooth van vorig jaar, maar nu is de Indiegogocampagne gestart en zou ie in oktober te koop moeten zijn. The Godfather is een vierkanaalsmixer met veel effecten en flink wat cv/gate connectors.

Enjoy Electronics is een Italiaans bedrijf, de naam The Godfather is dus vooral grappig bedoeld, getuige ook de in stijl gehouden video die ze indertijd maakten. Deze semi-modulaire mixer/fx processor ziet er in elk geval erg mooi uit.

het apparaat heeft 4 audio inputs ,elk met een levelknop en een serie van 5 effecten; saturator, delay, double pulse delay, reverb en filter, allemaal met een draaiknop voor intensiteit. Met de grote knop links regel je effectinstellingen en koppel je ze aan de modulators als de twee lfo's voor elk kanaal. Binnenin zitten nog diverse 'verstopte' effecten als pan, sc compressie, limiting, gain staging. Alles achter elkaar gezet Gain; Panning and Stereo Width, SHAPE EQ, Compressor with side chain,, Saturator, Delay, Double Pulse Level, Dedicated DPD Filter (HP/LP), L/R Offset, Stereo Reverb Send, HP/LP filter, Mode Level. Het gaat om een totaal digitaal apparaat met analoge in- en outputs.

Helemaal rechts zitten de 4 audio in- en outputs, plus 4 CV ins en 2 outs, een gate output en midi in en out. Er zitten maar liefst 154 leds in het apparaat en via het display in het midden bedien je de verborgen effecten en de routing, daaronder zitten de instelknoppen voor reverb en delay. Als ie in oktober op de markt komt zou ie 1149,- euro kosten, via de Indiegogocampagne kun je nu inschrijven voor € 796,-, maar dan moet je snel zijn; de belangstelling is groot.

meer informatie

 

 

 

zoeken
zoeken