Zomerse plugindeals

Vakantie of software?

Merknieuws 21-07-2022 06:48

Als het om uitverkoop gaat is er Black Friday, bij zomers vakantieverkeer in Frankrijk hebben ze het over zwarte zaterdag. Combineer de twee en je hebt een enorm aantal plugins in de aanbieding.

Heb je nog wat centen overna het betalen van je energierekening, de dagelijkse boodschappen, je volle benzinetank en de geboekte vakantie? Dan kun je die kmooi wijt aan plugins in de aanbieding. Gelukkig zijn die momenteel met hele hoge kortingen te koop, dus zelfs met een paar tientjes kun je al iets fraais kopen. Veel aanbiedingen eindigen 24 juli of een week later: laat er geen gras over groeien, niet sproeien!

 

Zo verkoopt SSL een aantal Native X plugins voor prijzen vanaf 15 euro (Valve Comp en Native Comp) en Fusion Violet EQ voor 47 euro

Exponential Audio doet een hele reeks reverbs in de ramsj voor prijzen van 19 (Phoenix) tot 99 euro (Symphony). Izotope, eigenaar van Exponential Audio, verkoopt iZotope Neoverb voor 49 euro en geeft stevige korting op Nectar en RX9.

Eventide laat zich niet kennen en dumpt (70 tot 80% korting!) hun fraaie collectie plugins - effecten en de geweldige Split EQ- voor mooie prijzen.

Dan wil Softube zich niet laten kennen. Zij geven kortingen tot 50% op hun prachtige collectie processors, amps en synths.

Ook Soundtoys verknipt tot 24 juli zijn prijzen en zelfs FabFilter zet het mes tijdelijk in de vraagprijs (25%).

Dan kan de rest niet achterblijven; merken als XILS labs, Cherry Audio, D16, Audiority, Audio Damage, Native Instruments, Nomad Factory, Audified en een hoop anderen struikelen over hun virtuele benen om hun plugins met hoge kortingen aan je te pushen. Pijnlijk als je net de volle mep hebt betaald, maar dit is hét moment (voor 24 juli!) om je pluginmap snel bij te vullen.

Een uitgebreide lijst met 'discount' plugins kun je vinden bij de grootgrutter onder de plugindealers Plugin Boutique

 

zoeken
zoeken