Uvi Mission 6

Andromeda voor je computer

Merknieuws 29-07-2022 08:45

De Alesis Andromeda was een van de laatste analoge synths die legendarische status bereikten. Hij is nauwelijks te vinden, maar nu is er een uitgebreide samplelibrary van UVI

De 16-stemmige Andromeda A6 was groot, zeer uitgebreid en peperduur; twee filters, twee oscillatoren per stem, helemaal analoog met digitale effecten en met een apart uiterlijk. Het ontwerp was afkomstig van het team achter de Oberheim Xpander en Matrix 12, voor het uiterlijk tekende Axel Hartmann. Echt veel zijn er niet van verkocht. Het verhaal is bekend; duur, slecht verkocht, dus zeer zeldzaam en gezocht vanwege legendarische sound.

Gelukkig heeft UVI een Andromeda in perfecte staat uitgebreid gesampled voor hun gratis UVI Workstation en de Falcon sampleplayer. De 33.00 samples kunnen in deze software in twee layers worden gebruikt met tune, filter, envelopes en modulatie. Daarbij komt een uitgebreide effectenafdeling en een dubbele arpeggiator. UVI Workstation (gratis) en Falcon (€ 349,-) werken als au, vst, vst3 en aax plugin en standalone.

Uvi Mission 6 kost tot 8 augustus ter introductie 49 euro i.p.v. de normale 79 euro.

meer informatie

 

 

 

zoeken
zoeken