Native Instruments FM8

Fm voor een prikkie

Merknieuws 10-08-2022 08:34

Het is weliswaar niet de nieuwste FM plugin maar nog wel steeds een van de betere. Native Instruments FM8 is momenteel voor de prijs van een afhaalpizza te koop!

Ja inderdaad, FM8 stamt al uit 2006, maar deze frequentie modulatiesysnth - een doorontwikkeling van de techniek in de befaamde Yamaha DX7 - is nog steeds absoluut de moeite waard.

Dankzij de heldere opzet is programmeren een fluitje van een cent; niks geen cryptische cijferreeksen maar een heldere Matrix, Easy Edit en heldere grafische displays. Uiteraard kun je er de klassieke fm sounds mee maken, maar FM8 heeft veel meer dan digitale nostalgie te bieden.

De operators hebben meerdere golfvormen, je kunt velocity, aftertouch en andere modulators gebruiken voor heel veel parameters, morphen tusen 4 sounds, je beschikt over een step sequencer/arpeggiator en twaalf effecten en kunt kiezen uit maar liefst 1200 presets.

FM8 werkt als 64 bit vst, aax en au plugin of standalone. Deze prachtige softsynth is momenteel te koop voor de idioot lage prijs van € 12,11 bij Plugin Boutique

 

 

 

 

zoeken
zoeken