KRK GoAux

Mini monitors met room correction

Merknieuws 25-10-2022 09:58

De trend is duidelijk; steeds meer monitorfabrikanten leveren producten met mogelijkheden voor digitale room correction. Dat doet nu ook KRK met de superkleine GoAux 4.

Adam Audio, IK Multimedia, Genelec en anderen leveren monitors met ingebouwde die de akoestiek van de luisterruimte kan corrigeren. Dat is relatief eenvoudig als er dsp ingebouwd is, maar het kan ook met externe software, je hebt alleen nog een meetmicrofoontje nodig. En behalve corrigeren kun je vaak ook de klank van bekende monitors emuleren.

De nieuwe GoAux 4van KRK heeft zo'n ingebouwd correctiesysteem, maar er is ook de GoAux3 zonder correctie. Het cijfer geeft de diameter van de woofer aan, dus het zijn zeer compacte kastjes die je makkelijk kunt meenemen.

Cinch en jack inputs, stereo aux in, usb, bluetooth 5 en een hoofdtelefoonaansluiting zorgen voor communicatie met de buitenwereld. Bij de GoAux 4 hoort een meetmicrofoon met een speciale connector op de monitor. Behalve digitale correctie op de 4 hebben beide GoAux-modellen ook een standaard tweebands correctiemogelijkheid.

Bei de GoAux krijg je een isolerend statief en en een draagtas. GoAux 3 kost € 375,-, GoAux 4 € 444,- per set.

meer informatie

 

zoeken
zoeken