Polyverse Supermodal

next-gen filter plugin

Merknieuws 01-11-2022 09:57

Filters zijn gesneden koek voor de synthfreak; low-pass, high-pass, band-pass, ladders, diodes... Polyverse komt nu met nieuwe filtertypes in hun Supermodal plugin

Eigenlijk zijn de conventionele filters maar simplistische gereedschappen, je kapt gewoon alles af boven, onder of boven én onder een cutoff frequentie waarbij de resonantie nog voor wat extra leven zorgt. Supermodal heeft al die conventionele filters aan boord maar je kunt ze combineren met nieuwe 'modale' filters. Hierbij zorgen honderden smalle bandpass filters voor een filtering die vergelijkbaar is met wat de klankkast van een instrument of een bepaald voorwerp met het frequentiespectrum doet. En dat klinkt niet per sé als een imitatie van real world sounds, er zijn spectaculaire en vernieuwende sounds mogelijk.

Met 9 models elk in 3 variaties kun je veel diepgaander en spectaculairder filteren dan met de huidige filters. De levendigheid wordt verzorgd door een uitgebreide modulatiesectie. Verder is filter morphing mogelijk en is er een saturator.

Supermodal werkt als 64 bit vst2, vst3, au en aax plugin. Je kunt de hudige bètaversie met 200 (presets) voor 49 dollar aanschaffen, je krijgt dan de uiteindelijke versie ( 99 dollar) gratis zodra deze beschikbaar is.

meer informatie

 

 

 

 

zoeken
zoeken