Enorm prijzenpakket wegens 30 jaar Novation

Win 8 Novation instrumenten en 3 jaar aan toekomstige producten!

Merknieuws 09-11-2022 21:11

Tot Kerstmis 2022 viert Novation zijn 30-jarig bestaan met video's van artiesten van over de hele wereld, een unieke wedstrijd en vele verrassingen.

Sinds 1992 is Novation een pionier in het ontwikkelen van muziektechnologie waarmee artiesten hun baanbrekende geluiden kunnen creëren. Sindsdien hebben hun synths, midicontrollers, grooveboxen en meer muzikanten en producers geholpen bij het creëren, spelen en uitvoeren in alle stadia van hun muziekreis.


Giveaway!
Om dit 30 jaar jubileum te vieren organiseert Novation een grote giveaway. Als je de winnaar bent krijg je het volgende in huis: 
- Acht Novation instrumenten: Circuit Rhythm, Circuit Tracks, FLkey Mini, Launchkey 37, Summit, Peak, Bass Station II, Launchpad Pro
- Drie jaar toekomstige Novation producten
- Een artikel op de Novation website 
- Een productdemonstratie met een Novation specialist 
- Een T-Shirt met het Novation logo 

Hoe doe je mee?
Upload een foto of video (minder dan één minuut, in formaat 19:6) met je favoriete Novation product(en) en stuur de link naar deze inhoud via het formulier op de Novation website. Schrijf je tevens in op de nieuwsbrief (inschrijving aan het einde van het formulier).

Sowieso krijg je als nieuwsbriefinschrijver gratis toegang tot het Novation Legacy Sample Pack. 

De historie in decennia in omgekeerde volgorde

 

 

Check de site van Novation voor een volledig historisch overzicht


MASSIVE EN OZONE ELEMENTS PLUS 3 MAANDEN PROEFVERSIE KOMPLETE
Novation blijft tot Kerstmis met cadeau's stromen. Zoals deze: MASSIVE van Native Instruments en Ozone Elements van Izotope zijn tot 12 januari 2023 gratis te downloaden (normaal respectievelijk $149,00 en $129,99) voor Sound & Plug-in Collective-leden.
Daarnaast kan je KOMPLETE NOW, dat normaal gesproken voor $9,99 per maand wordt verkocht, drie maanden gratis uitproberen. 

Check de informatie op de site van distributeur Algam Benelux

zoeken
zoeken