ESI Neva

elegante budget interfaces

Merknieuws 02-12-2022 08:12

Mooi die interfaces met alle toeters en bellen, maar vaak hebben we genoeg aan de basisvoorzieningen en/of moet het vooral klein betaalbaar zijn. ESI begrijpt dat.

Niet dat er niet al plenty goedkope interfaces zijn, maar de Neva Uno en Neva Duo ondersteunen 192 kHz samplerate en worden gemaakt door ESI, een bedrijf dat al heel lang meedraait in de wereld van de audio interfaces. En misschien ben je gevoelig voor het feit dat ze een lekker kleine elegante behuizing hebben, voor de afwisseling in gebroken wit uitgevoerd. Je sluit ze aan en voorziet ze van voeding via usb-c en ze hebben de voor podcasting essentiële loopback optie plus de voor producers onmisbare direct monitoring met een eigen drukknop. En de Neva's werken onder Windows, macOS (incl. M1) en iOS. Windowsgebruikers krijgen een EWDM Asio 2 driver met DirectWire loopback. Software hoort ook bij het pakket; Cubasis LE3, WaveLab LE 10, Bitwig Studio 8-Track en Audified in Tone ESI Edition. Er zijn twee Neva's:

De Neva Uno heeft èèn xlr/jack input met fantoomvoeding en een jack line/instrument input. Twee cinch pluggen leveren de output, samen met hoofdtelefoon. Behalve een volumeknop zijn er twee gain regelaars voor de input. De prijs is € 59,-.

Bij de Neva Duo zijn er twee xlr/jack inputs, gebalanceerde jack outputs en een aparte volumeknop voor de koptelefoon. De Duo kost € 85,-

meer informatie

zoeken
zoeken