EZKeys 2

Je nieuwe toetsenist komt er aan

Merknieuws 04-04-2023 11:54

We moeten nog even wachten tot mei, maar dan komt Toontrack met een compleet vernieuwde versie 2 van EZKeys. Deze software die keyboardpartijen bedenkt bij je eigen audio of midi is de ideale muzikale partner voor songwriters en arrangeurs.

Wie niet zo’n fabuleuze keyboardspeler is haast heeft of totaal geen toetsen kan spelen kan met EZKeys alle kanten op, het vult aan op en verbetert wat je zelf speelt of opgenomen hebt met o.m. akkoordpartijen en toetsbegeleidingen en is dankzij de uitgebreide library aan midi en sound expansion packs zeer flexibel inzetbaar als het om toetsenpartijen in alle stijlen gaat.

Allemaal georganiseerd in hapklare brokken waar mee je zo een complete song in elkaar zet. En niks puur presets, alles is tot in de diepte te editen voor wie daar behoefte aan heeft. Pretty impressive en daarom ook erg populair.

Maar de tijd schrijdt voort en daarom komt Toontrack in mei met EZKeys 2, ‘meet your new piano player’ zoals ze het zelf aankondigen. En wat heeft die opvolger dan allemaal te bieden?

Ten eerste een compleet nieuwe vleugelsound met talloze microfoons en ruimtes. Verder grooves en akkoordprogressies die zijn gebaseerd op je eigen midi- of audio input. De midi library is totaal vernieuwd en biedt meer stijlen en genres dan voorheen. Tegelijk coveren ook de ‘mix-ready’ presets een veel groter stijl- en soundbereik. En wie het resultaat toch graag tot in detail naar zijn hand zet is er een ingebouwde grid editor met humanization, scale matching, timing opties en meer. Het programmavenster is nu volledig instelbaar qua formaat en positie. En nog mooier; bij de software zit nu meteen gratis een basis soundlibrary.

Wie nu EZKeys 1 koopt krijgt gratis de upgrade naar versie 2 gratis, en uiteraard werken alle data van de originele versie gewoon in EZKeys 2. EZKeys 1 kost € 179,-. 

Heb je EZKeys al? Dan kun je nu vast bestellen en 20 dollar besparen op de upgrade.

meer informatie

 

zoeken
zoeken