microKORG Crystal

Kristalhelder

Merknieuws 09-05-2023 09:45

De meeste synths hebben tegenwoordig een looptijd van zo'n jaar of 5. Korg heeft echter een model dat al veel langer meegaat en daarom presenteren ze een speciale uitvoering van de microKORG.

Je zult ’m weliswaar niet snel tegenkomen in toplijstjes met favoriete synths, maar de populaire microKORG is al ruim twintig jaar onafgebroken te koop. Daarmee is het de langst doorlopend in productie zijnde synth ooit. Rijp voor het Guiness Book of Records dus!

Deze virtueel-analoge polyfone minisynth met de onmisbare zwanenhalsmicrofoon voor de vocoder verscheen al eerder met een reverse color toetsenbord en een in goud uitgevoerde behuizing, maar de twintigjarige verjaardag en meer dan 100.000 verkochte exemplaren vragen om een unieke versie.

Korg presenteert op de Superbooth daarom een versie in beperkte oplage die is voorzien van bijzondere looks, maar gewoon volgens de originele specs. De fraaie microKORG Crystal heeft een doorzichtige behuizing, een glanzend, bijna spiegelend bedieningspaneel, transparante knoppen en aluminium zijpanelen.

Hij wordt geleverd met een bijpassende transparante schoudertas, maar de zonnebril zijn ze vergeten.

Hij kost 539 euro.

Meer informatie

Distributie: Voerman & Mayer

 

 

 

 

zoeken
zoeken