De Nord Stage 4 nu bij veel winkels direct leverbaar

In drie varianten

Merknieuws 13-07-2023 14:02

In februari gelanceerd, maar nu dan eindelijk bij de meeste winkels goed leverbaar, de Nord Stage 4, die na zes jaar ge-update is met met een veel beter toetsenbord en een nieuw ontworpen effectsectie. Hij is er in drie varianten.

Stage 4 88 (richtprijs € 4900,-); heeft een gewogen 88 toetsen ‘triple sensor’ klavier met aftertouch

Stage 4 73 (richtprijs € 4600,-); identiek maar een octaafje minder.

Stage Compact (€ 4300,-); heeft een half-gewogen klavier met 73 waterfall toetsen.

De Nord Stage zou je kunnen zien als een ‘best of’ van Nord, daarom is ie ook zo populair onder giggende muzikanten. Met toppiano’s, uitstekende orgels en een uiterst capabele synth kun je de meeste klussen wel aan.

In versie 4 heeft het overzichtelijke bedieningspaneel leds voor de twee layers en layer scene gekregen, de fx-sectie is stevig aangepakt en biedt nu een complete collectie voor elke layer en vooral het klavier is een flinke stap voorwaarts. Dat laatste manifesteert zich trouwens wel in het gewicht!

De uitgebreide pianosectie is uitgebreid met een verbeterde collectie vleugels, piano's en elektrische piano's en kan gebruikmaken van Dynamic Compression en Unison. Bij de orgels werden de drawbars voorzien van ledbars. In de afdeling synths is weinig veranderd, nog steeds 3 layers gebaseerd op de Nord Wave 2 maar het geheugen is wel verdubbeld naar 1Gb.

Nord Stage 4 88 

Nord Stage 4 73 

Nord Stage Compact

Meer informatie

zoeken
zoeken