Antelope plugins go native

Geen dsp meer nodig

Merknieuws 15-09-2023 08:37

UA gaf het startschot, Antelope Audio volgt nu door hun plugins in native-uitvoering uit te brengen. Je hebt dus geen Antelope interface met dsp nodig om ze te kunnen gebruiken.

Is er nog echt toekomst voor dsp plugins? Vermoedelijk nog enige tijd wel, maar na UA heeft nu ook Antelope hun plugins losgekoppeld van de eigen hardware. De Antelope Audio Synergy Core Native collectie werkt dus op elke Mac of PC, welke audio interface je ook gebruikt. Behalve dat zo de omzet van Antelope kan stijgen is het ook handig voor bezitters van Antelope dsp hardware, want die kunnen nu ook bijvoorbeeld op een laptop werken zoals ze gewend zijn zonder de hardware.

Vooralsnog bestaat de bundel uit 38 plugins, voornamelijk uitstekende emulaties van beroemde hardware compressors, eq’s preamps en effecten als delay, chorus en tremolo. Je kunt ze echter niet kopen; men heeft gekozen voor een abonnementsysteem. De vst3, au en aax plugins kosten 15 dollar per maand, 150 per jaar. Je kunt ze twee weken gratis uitproberen.

Meer informatie

zoeken
zoeken