FabFilter Pro-R2

Tweede fase reverb

Merknieuws 03-11-2023 08:23

Nu hun pluginassortiment al een tijdje vrij compleet is, concentreren onze landgenoten van het succesvolle FabFilter zich op het verbeteren van de bestaande producten. Nu is het de beurt aan hun Pro-R reverb.

Pro-R2 onderscheidt zich van de talloze andere reverb plugins door de heldere klank van natuurlijke ruimtes maar ook door overtuigende vintage plates en chambers. Nieuwe in R2 zijn diverse ‘muzikale’ parameters; Brightness, Character en Distance. Met de Space Control wordt zelfs automatisch een natuurlijke release gekozen.

Allemaal lekker intuïtief zonder moeilijke theorie dus. Wie wel diep wil gaan kan nu de decay kan ook per frequentiebereik regelen. Met een 6-bands post-reverb eq geef je de reverb de finishing touch. Andere features zijn verbeterde vintage en plate algoritmes met thickness – combinatie van saturation en compressie - plus ducking, support voor Dolby Atmos, Impulse Response import en freeze. En natuurlijk is de grafische weergave weer een typisch FabFilterstaaltje van helderheid en schoonheid.

 

FabFilter Pro-R2 werkt als 32/64 bit au, vst, vst3 en aax plugin en kost € 169,-. Er is een 30 dagen demoversie beschikbaar

meer informatie

 

zoeken
zoeken