Dreadbox Telepathy Bundle

Eurorack polyfoon

Merknieuws 04-01-2024 08:34

Vanouds is de Eurorackwereld monofoon, maar je kunt natuurlijk ook polyfone setups maken als je voldoende modules hebt. Er komen steeds meer systemen die van zichzelf al polyfoon zijn. Dat geldt voor Dreadbox Telepathy Bundle

De naam Telepathy Bundle verraadt echter al dat het in feite om een collectie van 6 Telepathy modules gaat gecombineerd met een Psychosis mixer/fx module. Zesstemmig, maar desgewenst ook ‘multitimbraal’ in allerlei varianties en in een redelijk compacte behuizing met voeding.

Elke Telepathy stem heeft (CV) aansluitingen voor Pitch, Gate, CV In, External In, MIDI In, MIDI Out/thru en Audio Out (met volumeknop). De Psychosis mixer heeft 6 audio ins, 2 audio outs en CV in voor stereobreedte modulatie.

Elke module heeft een oscillator met 3 golfvormen en noise, sub oscillator, lfo,24dB LP en 6dB HP-filter en twee envelopes en er zijn zelfs 16 geheugenplaatsen.

De Psychosis heeft behalve een zeskanaals mixer ook reverb, delay, chorus en flanger.

De Telepathy Bundle kost € 1199,-. Een losse Telepathy module kost € 289,-, de Psychosis kost € 169,-, dus de prijs is zeker aantrekkelijk.

Meer informatie

 

zoeken
zoeken