Kali Audio LP-UNF

Compacte ultra-close monitoring

Merknieuws 17-01-2024 12:00

Er zijn veel situaties waarbij je monitors alleen op je werktafel naast de computer kwijt kunt, of je op lokatie wilt werken. Kali’s LP-UNF zijn dan een interessante oplossing.

Kali had al de IN-UPF, een ultraklein systeem met een losse subwoofer, maar de LP-UNF is hun kleinste geïntegreerde tweeweg systeem. UNF staat voor ultra near-field en ze zijn dan ook bedoeld om op 80 cm – een armlengte – gebruikt te worden.

Een 4,5 “ woofer met baspoort en 1 “dome tweeter met waveguide zorgen voor een adequate sound met plenty volume. Bij het ontwerp is ruimschoots rekening gehouden met plaatsing op een werkoppervlak, waarbij dipswitches de weergave aan de exacte positie aanpassen.

Op het gebied van inputs is de LP-UNF flexibel; trs, rca connectors, een bluetooth 5.1 receiver en ook usb-c (24 bit, 48kHz) waarmee de speakers zonder audio interface met een computer bruikbaar zijn. Afmetingen zijn 0,5 x 46,5 x 38 cm het gewicht is 3 kg, een van de twee speakers bevat alle elektronica en connectoren. Ideaal voor mobiel gebruik dus en met een straatprijs van € 349,- ook best betaalbaar.

meer informatie

zoeken
zoeken