Warm Audio RingerBringer

Met de groeten van MoogerFooger

Merknieuws 13-02-2024 10:23

De Moogerfooger effectpedalen waren erg populair, maar zijn niet meer verkrijgbaar. Wel zijn er nog de plugins , maar gelukkig presenteert Warm Audio nu de RingerBringer.

Ze mogen het natuurlijk niet zeggen, maar de RingerBringer is duidelijk gebaseeerd op de MoogerFooger MF-102 ring modulator.

Nu is een ring modulator een behoorlijk radicaal effect, maar met de juiste instellingen is ie toch erg nuttig. De helemaal analoge RingerBringer heeft lfo, mod, freq en rate regelaars en opvallend veel in- en outputs; behalve mono audio in/out, ook 4 cv ins (Rate, Amount, Mix, Frequency & Lo/Hi Switch), lfo out en carrier in/out. Doet het dus ook prima in een modular/eurorack setup.

Het assortiment aan effecten loopt van metalige geknars, via storende vibrato, vocoderachtige dingen en meer to aan totale chaos. Dankzij de mixknop is alles gelukkig prima te doseren. Hij werkt op batterijen of een externe adapter. Prijs $ 219,-. Wanneer ie te koop is blijft voorlopig onduidelijk, op de WA-website was nog niks te vinden.

Meer info

 

 

 

zoeken
zoeken