Izotope Trash 3

Old-timer in vervorming

Merknieuws 13-03-2024 08:38

Distortion heeft zich naast delay, reverb en chorus, een plek veroverd in de categorie onmisbare effecten. Izotope komt daarom met een nieuwe versie van het aloude Trash

De distortionplugin Trash bestaat al enorm lang maar omdat soundtrends veranderen heeft iZotope de plugin helemaal up to date gebracht met talloze nieuwe features èn een fraaie nieuwe user interface.

Er zijn maar liefst 60 soorten distortion, waarvan je er 4 tegelijk kunt blenden middels een X/Y pad, en behalve distortion kun je ook met 600 impulse responses de input op een unieke manier te lijf gaan, ook weer met X/Y pad.

Je kunt zelfs je eigen audio file laden als IR. Natuurlijk is Trash 3 multiband, voor unieke en/of subtielere distortions.

Met de envelope follower maak je de distortion dynamische en volgt deze dus de volume envelope van de input. Het ingebouwde scream filter is op dat van de MS-20 gebaseerd en geeft je distortion nog meer karakter. Om het volume niet uit de klauwen te laten lopen krijg je smart autogain en een limiter.

Plenty opties voor spannende sounds dus en de Lite-version is helemaal gratis. Wil je alle mogelijkheden van deze vst3, au, aax gebruiken dien je 99 dollar te betalen, ter introductie is dat vooralsnog 79 dollar. Er is ook Trash for iPad voor 20 dollar.

Meer informatie

 

 

 

zoeken
zoeken