Cherry Audio PS-20

Cherry Audio PS-20

Goedkope software MS-20 met veel extra's

Cherrry Audio heeft alweer een nieuwe plug-insynth, dit keer was de Korg MS-20 het voorbeeld, maar de softwareversie heeft veel extra's.....meer »»

Cherry Audio PS-20

Goedkope software MS-20 met veel extra's

Cherrry Audio heeft alweer een nieuwe plug-insynth, dit keer was de Korg MS-20 het voorbeeld, maar de softwareversie heeft veel extra's.....meer »»

Austrian Audio Hi-X65

Reference koptelefoon voor mixing en mastering

Austrian Audio kennen we van de innovatieve OC818 microfoon maar ze maken ook hoofdtelefoons. Hun nieuwe H-X65 is een ambitieus model in de hogere prijsklasse.....meer »»

Soundtoys in de ramsj

Tot 80% korting op top plug-ins

In de wereld van de plug-ins zijn er constant acties, introkortingen en kortlopende prijsreducties. Het is vrijwel niet bij te houden maar voor Soundtoys maken we een uitzondering.....meer »»

Novation Circuit Rhythm

Standalone sampling workstation

Enige tijd terug presenteerde Novation de Circuit Tracks. Je leest er alles over in de nieuwe Interface 145. Maar de Circuit Tracks krijgt binnenkort gezelschap van de Circuit Rhythm.....meer »»

Rock Solid Audio Control Strip 2

SSL-style hardware controller

De meeste (midi)controllers hebben een klavier of een collectie knoppen om je daw te bedienen. Control Strip 2 ziet er echter uit als een channelstrip uit een SSL mixer.....meer »»

Onze website Interface.nl is vernieuwd

Neem een kijkje bij testbank, freeware, nieuws, videos, vragen events, Top 10 en de Interface Xtra sectie

Met een frisse look en een geheel verbeterde ervaring op mobiel en tablet is onze website een genot om doorheen te scrollen. Bekijk de testbank, waarin momenteel maar liefst 1301 producttests te downl.....meer »»

Test van iZotope's Spire Studio 2nd generation portable multitrackrecorder in Interface 245

Introductie en demovideo in dit artikel op Interface.nl

iZotope kennen we van uitstekende software vol intelligente AI en technologische snufjes. Spire is echter een draadloze, portable hardwarerecorder die multitracking toegankelijk maakt voor de beginnen.....meer »»

FabFilter Timeless 3 - Don't waste your time, modulate it!

Versie 3 van FabFilter's tape delay

Het Nederlandse FabFilter is een van de meest gerenommeerde plug-inmakers ter wereld. Ze imiteren geen klassieke hardware maar maken zelf nieuwe classics! Niettemin vertoont hun nieuwe Timeless 3 dela.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken