Dynamisch Summercamp van DSOPM start op 24 juli in Q-Factory Amsterdam

Nog een paar plekken vrij voor dit zomerkamp van de Dutch School of Popular Music (DSOPM)

Muzieknieuws 15-07-2023 08:44

Met zo'n veertig muzikanten een week lang muziek maken in de zomer, dat is het DSOPM Summercamp dat van maandag 24 juli t/m vrijdag 28 juli 2023 in het gebouw van Q-Factory Amsterdam gaat plaatsvinden, onder leiding van gitarist Jack Pisters.

Ons redactiekantoor is gevestigd in dat geweldige muziekgebouw Q-Factory Amsterdam. Daar zitten naast ons bijvoorbeeld het Abbey Road Institute, de Atlantis opnamestudio, zo'n 40 oefenruimtes, de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam en DSOPM, de Dutch School of Popular Music (DSOPM). 

Summercamp
Bij DSOPM kun je door het hele jaar heen muzieklessen volgen op een heel hedendaagse manier, en in de zomer is er altijd het Summercamp, een geweldige week met muziek maken, bandlessen, instrumentale lessen voor zang, gitaar, basgitaar, drums en toetsen, clinics van Ableton en gastdocenten, sound-advies, inzichten in de muziekindustrie en een spetterend eindconcert in de Kleine Zaal van Q-Factory!


Het DSOPM Summercamp is een unieke kans om in de zomervakantie op een leuke manier intensief met muziek bezig te zijn en je netwerk uit te breiden. DSOPM biedt creatief en professioneel muziekonderwijs, maar wil er vooral ook zorgen dat je een hele gezellige week hebt! Beginners en gevorderden, iedereen is welkom. Ben je tussen de 8 en 26 jaar oud, wil je toelating gaan doen, je muzikale skills uitbreiden of in de zomer ook bezig zijn met muziek? Dan ben je bij het DSPOPM Summercamp aan het goede adres!

Naast de lessen en de bandcoaching bezoek je het Abbey Road Institute, ga je een opnamesessie dor in de Atlantis Studio, is er een clinic/Q&A met Zep, doe je een soundcheck clinic en een concert met alles erop en eraan in de zaal van Q-Factory en voor wie mee wil gaan we een avond naar Paradiso voor een concert met vijf bands van het Conservatorium van Amsterdam. 

Het Summer Camp vindt plaats van maandag 24 juli t/m vrijdag 28 juli 2023 in het gebouw van Q-Factory Amsterdam, onder leiding van Jack Pisters. Elke dag begint de dag om 10:30 en eindigt rond 17:30uur. Kosten 350 euro voor de hele week incusief lunch, pauze snacks en alle lessen en studio!

Klik hier voor meer informatie

En klik hier voor het aanmeldformulier
Je bent welkom als zanger, gitarist, drummer, bassist, toetsenist of dj.  

Jack Pisters
Het DSOPM Summercamp is een initiatief van Jack Pisters, gitarist en oprichter/coördinator van de Popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam en al vele jaren bezig met verbetering van muziekonderwijs in het algemeen. 

Jack Pisters: ‘DSOPM is opgericht in 2005. We wilden een muziekschool maken die niet alleen instrumentgericht was, maar ook songschrijven en opnemen in het programma heeft.

'Nieuwe dingen maken, daar gaat het om. Meer vanuit het liedjesmaken kiezen welk instrument bij je past.

'Het Summercamp is een soort snelkookpan-versie daarvan. Het resultaat is het doel; de een is handig met Ableton, de ander doet het vanuit de gitaar. Het samenwerken is heel belangrijk, verantwoordelijkheid nemen voor het proces, leren communiceren, een goede soundcheck doen, in de studio opnemen, en natuurlijk een live-set maken. Het is een ervaringsweek’.

Klik hier voor meer informatie

En klik hier voor het aanmeldformulier

 

zoeken
zoeken