aanmelden
Ableton Live Lite 10 via Splice
Unieke Lite-versie daw gratis tot 31 december
Muzieknieuws 13-10-2020 10:14
Ableton Live is een zeer populaire daw die zowel in de studio als op het podium uitstekend tot zijn recht komt. Via Splice kun je nu de Lite-versie van Live gratis downloaden

Wie nu een account aanmaakt bij Splice, het abonementsysteem voor sounds en software, kan gratis de daw Live Lite downloaden en authoriseren. Deze versie van Live wordt vaak bij audio interfaces meegeleverd. Je hoeft geen abonnement op Splice te nemen, enkel een account aanmaken. Log vervolgens in op je account en klik op 'Download for free'. Je krijgt dan een serienummer en een download-link voor Live Lite. Het aanbod is geldig tot 31 december van dit jaar. De Live Lite license is onbeperkt geldig.

Deze Lite-versie van Ableton is natuurlijk wel beperkter dan de grotere Live uitvoeringen. Zo zijn er maximaal 8 audio en midi sporen, 8 scenes en 2 aux sends. Je krijgt er het Drum-Rack, Instrument-Rack, de Drum-Sampler Impulse en Simpler bij plus 9 effecten. Daar kun je al van alles mee doen en als de Live aanpak je bevalt kun je van de Lite-versie voordelig upgraden naar de grotere versies.

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com