aanmelden
Roland AX-Edge voorgesteld
Nieuwe keytar met ingebouwde sound engine
Merknieuws 20-12-2018 13:12
Soms vraagt een synth-riff er gewoon om niet alleen kèk gespeeld, maar ook visueel aantrekkelijk uitgevoerd te worden! De AX-Edge van Roland is een synthesizer/controller van Roland in de keytar-traditie, met een hele dikke sound. Lees er hier alles over en bekijk de demovideo's.

De Roland AX-Edge heeft 49 full-size toetsen met velocity en aftertouch en is verkrijgbaar in wit en in zwart. Bij die zwarte zijn alle toetsen zwart! Je krijgt er een extra Edge Blade bij, zo heet het verwisselbare onderstuk. Bij het zwarte model is die zilverkleurig, bij de witte in goud.

De AX-Edge heeft standaard midi, usb en gelukkig ook Bluetooth midi. Dankzij de voeding met 4 oplaadbare Ni-MH batterijen kun je 4 uur draadloos de ster uithangen. Hij kan ook met een adapter van stroom worden voorzien.

Het bijzondere aan de AX-Edge is dat er een klankgenerator die Roland Synth-Ex noemt is ingebouwd. De maximale polyfonie is 256 stemmen, hij heeft 500 presets waarvan 256 user programmable, vier afzonderlijke parts en een ingebouwde vocoder. Je moet wel je eigen microfoon aansluiten op de mic input.  De ingebouwde multi-fx engine biedt 79 verschillende effecten. Behalve een arpeggiator is er ook een 'Song Player' - een sequencer nemen we aan - en via de usb connector kun je ook audiobestanden afspelen. Editten van de sounds kan met behulp van de AX-Edge Editor App voor Andriod en iOS.

Met negen favorites knoppen kun je direct je favoriete sounds selecteren. Op de 'hals' zit een 'modulation bar', een drukgevoelige pitch ribbon en knoppen voor portamento, hold, oktaaf en program change. Behalve een tweeregelig display is er ook een grotere display waarin je het nummer van de gekozen preset ziet. Allemaal - behalve  het Roland-logo - ondersteboven natuurlijk net als de opschriften bij de knoppen. Oh ja... niet onbelangrijk, hij weegt 4,2 kg zonder batterijen

De prijs is nog niet bekend.

Meer info

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com