aanmelden
Alesis presenteert de Strike Multipad
Elektronische drumpad met ingebouwde sounds en sampling
Merknieuws 23-11-2018 09:32
Drumpads doen het goed op het podium om je show wat meer flair te geven, maar een drumpad is ook de beste manier om natuurlijk aanvoelende grooves te programmeren. Alesis heeft nu met de Strike Multipad een mooie oplossing.

De Strike Multipad heeft zes grote en drie kleinere aanslaggevoelige pads, allemaal met een gekleurd lampje er onder. Helemaal onderaan zit de bedieningsunit met een 4,3 inch kleurendisplay waarop je de golfvorm kunt zien. Het apparaat wordt geleverd met 8000 ingebouwde sounds, maar je kunt ook je eigen samples opnemen of importeren in het 32Gb grote geheugen. Verder is er een loop recorder om grooves laag voor laag op te bouwen en 5 effecten om je sounds mee te bewerken.

Opnemen is erg eenvoudig dankzij de ingebouwde usb audio interface en via usb kun je ook een harde schijf aansluiten om wave bestanden van te laden. De Strike Multipad heeft stereo, aux en hoofdtelefoon uitgangen, plus drie trigger inputs en twee connectors voor voetpedalen. Verder midi in en out/thru plus een stereo audio input met mic preamp.

De adviesprijs bedraagt € 699,-

Meer informatie en veel video tutorials op de Alesis site

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com