aanmelden
Arturia kondigt hun nieuwe Pigments softsynth aan
Meer dan vintage emulatie
Merknieuws 12-12-2018 07:12
Pigments is Arturia's eerste virtuele synthesizer die niet op bestaande hardware gebaseerd is, maar een innovatieve synth die het beste van twee synthesemethoden verenigt.

Na  20 jaar met talloze succesvolle emulaties van legendarische synths is Pigments het eerste Arturia product dat niet achterom kijkt. Dat alles onder het motto; “Pigments can sound like other synths, no other synth can sound like Pigments.”

Pigments maakt gebruik van twee synthese engines die gelijktijdig bruikbaar zijn. Het gaat om een drievoudige virtueel analoge engine en een complexe wavetable engine met morphing en wavetable import. Hierna volgen twee multi-filters die zowel het karakter van de klassieke V-Collection als de modernste filtertypes beheersen. Deze kunnen parallell of in serie worden gebruikt. Verder zijn er drie lfo’s en drie envelopes. Editten gebeurt grotendeels met de muis via een aantrekkelijke, overzichtelijke interface. Met vier macro-knoppen kun je meerdere  parameters tegelijk wijzigen. Er zijn maar liefst 13 effecten, van conventioneel tot exotisch, en natuurlijk veel modulatie mogelijkheden.

De polyritmische sequencer en de arpeggiator genereren complexe, dynamische en evoluerende frases.

Pigments bevat talloze presets van producers als, Jeremy Savage, Starcadian, Cubic Spline, Mord Fustang, en Jörg Hüttner.

Check de website voor een demo-versie en introductie korting, Pigments gaat € 199,- kosten.

Distributie: Pro Media Connect, 0252 629365

www.promediaconnect.nl, www.arturia.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com