aanmelden
Audient Sono
audio interface met buis voor gitaristen
Merknieuws 12-01-2019 08:49
Audient, bekend van hun uitstekende audio interfaces, heeft samen met cab simulation experts Two notes een speciale audio interface voor gitaristen ontwikkeld, de Sono.

Er zit een echte 12AX7 buis in de Sono, plus een driveregelaar en een drievoudige analoge eq. Met de ingebouwde speaker modelling van Two notes, makers van de Topredo C.A.B. stompbox,  heb je keuze uit diverse bekende bas- en gitaarspeakers bijvoorbeeld van Marshall en Fender. Je kunt in de bijbehorende editor ook zelf zaken aanpassen als opnameruimte, microfoon en plaatsing. 

De 24 bit, 96 kHz Sono is een USB 2 interface met een lage latency en een monitor mixknop voor een latencyvrije mix van input en dawsignaal. Met twee andere draaiknoppen bepaal je volume van monitor en hoofdtelefoon.  Voorop zit de DI ingang voor je gitaar en een speciale re-amp output. De Sono is trouwens ook standalone - dus zonder computer - bruikbaar en biedt dan keuze uit 3 presets.

Maar behalve een expert in gitaarsounds is de Sono ook een uitstekende 2 in 2 uit 'conventionele' audio interface. Achterop zitten de XLR combi inputs voor twee mic/line preamps met fantoomvoeding, stereo output en Adat digitale connector. Een van de twee mic/line inputs kun je ook door de buis, eq en modeling sturen voor freaky sounds of gewoon wat extra karakter.

Sono komt eind februari op de markt en gaar € 449,- excl. btw kosten.

 Meer informatie

Distributie: Pro Media Connect, 0252 629365
www.promediaconnect.nl, www.audient.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com