aanmelden
BeatBox Instruments BeatBox
Drummachine in een pizzadoos
Merknieuws 13-02-2019 17:23
Er komen opvallend veel zelfbouwapparaten uit de laatste tijd. Recent nog introduceerde Teenage Engineering twee zelfbouwmodulars waarbij je ook de kast moet vouwen, nu is er zelfs een drummachine met een kartonnen behuizing!

Hij heet BeatBox en zit in een stevige kartonnen doos, niet als verpakking maar als de behuizing waarop je de knoppen en connectors monteert! De BeatBox werkt op een herlaadbare accu, heeft een usb aansluiting (midi in/out?) en zelfs twee ingebouwde speakers. Volgens de makers kun je het ding in een half uurtje in elkaar zetten, solderen is niet nodig. En uiteraard kun je het apparaat ook helemaal stylen naar je eigen smaak.

De precieze specs zijn nergens te vinden, maar zo te zien kun je de bijgeleverde soundpacks via een app laden en afspelen en daaroverheen live drummen met de 16 Sanwa arcade buttons. Vermoedelijk zit er ook een sequencer in de app. De prijs zou rond de 100 Dollar liggen. In maart komt BeatBox op Kickstarter en in de herfst zou ie dan echt te koop moeten zijn.

Sowieso een leuke gimmick en als je er genoeg van hebt kan ie zo in de oud-papierbak!

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com