aanmelden
YouTube-kanalen voor de Interface-lezer - deel 1
Thomann's Synth Reactor
Muzieknieuws 20-03-2019 14:58
YouTube is een oneindige bron van beeldmateriaal. Ook op muziekvlak heeft het platform veel te bieden en het aantal YouTube-kanalen op het gebied van muziek maken groeit. Een maand lang - op woensdag en vrijdag - gaan we verschillende YouTube-kanalen uitlichten.

door Willem Kniknie

In deze editie featuren we de Youtube-playlist:
Thomann Synth Reactor

Waarom zou je als muzikant je tijd verdoen op internet? 
YouTube biedt de muzikant een groot aanbod aan lessen, tips, entertainment en meer. Dit alles is gratis en het biedt de mogelijkheid tot een nieuwe manier van dingen leren en inspiratie opdoen.

Ter lering en vermaak
Onlangs interviewden we gitarist Paul Davids. Deze Rotterdamse muzikant heeft ondertussen ruim één miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal en daarnaast is Davids gestopt met gitaarles geven om zich volledig te focussen op zijn YouTube-video’s. Op het kanaal van Paul Davids staan lessen, tips en vermakelijke filmpjes.

Uiteraard zijn er meer muzikanten te vinden op Youtube. We zullen de komende tijd tal van Youtube-kanalen featuren op onze site.

Specifiek
Na de algemene YouTube-reeks die we vorige week op de site hebben gezet leggen we de focus deze week op specifieke YouTube-kanalen voor fervente Interface-lezers. 

Thomann Synth Reactor
Van 14 tot 17 maart 2019 kwam er een grote groep YouTubers samen in de winkel van Thomann in Duitsland. Zij kregen onbeperkte toegang tot de producten van de muziekgigant. Het doel was dat er een lijst met video's zou ontstaan van verschillende YouTubers die zich bezighouden met de synthesizer.

De volledige lijst vind je na de klik en hieronder staat een toffe productie die de YouTuber The Tuesday Night Machines maakte over hoe hij zomaar zijn wishlist uit het magazijn van Thomann kon halen. Er zitten uiteraard wat soundclips bij.

 
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com