aanmelden
Moog Matriarch
analoog, semi-modulair, 90 patchpunten
Merknieuws 26-04-2019 09:20
Tijdens Moogfest introduceert Moog een nieuwe ambitieuze synth die Matriarch heet. Helemaal analoog natuurlijk en met maar liefst 90 patchpunten

Hij - of eigenlijk zij - is groot en kleurrijk en semi-modulair. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te patchen om een klank te horen maar het mag wel. En met maar liefst 90 patchpunten valt er enorm veel te patchen!

Matriarch is een vierstemmige parafone synthesizer gebaseerd op  'vintage circuitry of classic Moog synthesizer modules' met een vieroctaafs velocity en aftertouch toetsenbord. Als je hem monofoon gebruikt heb je vier oscillators per stem. Hij heeft een arpeggiator/sequencer (256 stappen), stereo ladder filters en een stereo analoge delay met 700 msec delaytijd en midi sync. Er zijn twee ADSR envelope generators, stereo vca's en een mixer. 4 lfo's met 6 golfvormen zorgen voor beweging in de klank.

De vier oscillatoren hebben 4 golfvormen met pwm en fm, plus sync. Op de mixer zit een input voor externe audio en een noise generator. Het dubbele filter kun je parallel, in serie of stereo gebruiken.

De 90 patchpunten zijn verspreid over de modules en zijn Eurorack compatibel.

De Matriarch heeft usb en  din midi en stereo audio out.

De Matriarch gaat $ 1999,- kosten en moet in de zomer op de markt komen.

meer informatie

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com