aanmelden
SMEM Synthesizermuseum
Pakhuis stampvol met synths ,drummachines en keyboards
Muzieknieuws 19-06-2019 09:07
Zwitserland is geen land met een grote synthcultuur, maar toch bevindt zich daar een museum met duizelingwekkend veel synths, keyboards, effecten en andere opnameapparatuur

Het museum heet SMEM wat staat voor Schweizerisches Museum für elektronische Musikinstrumente en is gevestigd in het Zwitserse Fribourg. De oprichters willen er het grootste museum voor elektronische muziekinstrumenten van maken. Momenteel is het niet zomaar toegankelijk, maar langzaam maar zeker wil men, als de financiën toereikend zijn, meer activiteiten gaan ontplooien. Het is al wel mogelijk een 'guided tour' te boeken en zijn er af en toe 'Playroom Sessions'.

De basis van de collectie is de verzameling van Klemens Niklaus Trenkle die al 35 jaar synths, orgels, keyboards, effecten en studioapparatuur verzamelt.

In deze video van 'Look Mum No Computer'  krijg je een 22 minuten lange rondleiding tot deze onvoorstelbaar grote collectie met o.a. meer dan 1000 vintage synths, talloze drummachines, orgels, keyboards en meer.

Meer informatie

Facebookpagina

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com