aanmelden
Release van de Week: Bon Iver - i,i
Vandaag verschenen - 9 augustus 2019
Muzieknieuws 09-08-2019 08:16
Bon Iver doet het altijd even anders dan anders. Gisteren werd ieder uur een track van zijn nieuw album gereleased op Youtube. Vandaag is het album op Spotify vrijgegeven. Pas op 30 augustus komen de fysieke exemplaren los. Maar het nieuwe langverwachte album i.i is dus daar, de opvolger van het baanbrekende 22, a Million die we in onze feature van Interface 205, jan-feb 2017 hebben belicht!

Elke vrijdag verschijnen er honderden nieuwe albums. De Interface-redactie pikt er elke week een uit om voor te stellen, inclusief video en een Spotify-playlist. 

‘Zo heel af en toe ziet een release het licht die echt baanbrekend is, die choqueert omdat ie korte metten maakt met nonchalante zekerheden. Soms heb je het idee dat alle combinaties van genres en alle experimenten met geluid en muziektechnologie al gedaan zijn. Nee, dus. Want eind 2016 zag de nieuwe plaat van Bon Iver het licht, een project van singer-songwriter Justin Vernon, 22, A Million’.
Zo leidden we het artikel in dat Paul Tingen in Interface schreef over die derde plaat van Bon Iver.

Nu is er i,i, opnieuw een avontuur in sound, wellicht iets minder bleep bleep, maar een waar meesterwerk in de combinatie van prachtige songs, bandmuziek en elektronica, opgenomen in de Sonic Ranch studio, in El Paso, Texas.Bekijk hier een nieuwe videodocu met een interview, een beetje ‘making of’ en inzicht in hoe Bon Iver live spelen benadert.

Van alle tracks gaf Bon Iver gisteren de lyric video's vrij. Dit is het nummer Holyfields.

Klik hier om alle lyric video's van i,i te bekijken/beluisteren

En hieronder kun je luister naar het hele album: 

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com