aanmelden
Cherry Audio Voltage Modular Nucleus modulaire softsynth helemaal gratis
Gratis versie van modulaire synth plug-in en meer aanbiedingen
Merknieuws 20-08-2019 12:01
Voltage Modular van Cherry Audio bestaat 1 jaar en daarom kun je tot 31 augustus een gratis versie van deze modulaire synthplug-in downloaden. Cherry Audio geeft verder fikse kortingen op hun producten

Cherry Audio's Voltage Modular Nucleus free is een gratis versie van Voltage Modular met 22 modules en 67 presets. Je krijgt alle basismodules voor subtractive synthese zoals oscillatoren, filters envelope generators, sequencers, arpeggiators en effecten. Meer dan genoeg gereedschap om kennis te maken met de fascinerende wereld van modulaire synthese.

Maar ook voor bezitters van Voltage Modular is er een leuke aanbieding in de vorm van de Year One Collection voor de halve prijs. Hierin zitten alle 19 commerciële modules voor Voltage Modular. Je betaalt hiervoor $ 99,- in plaats van $ 199,-.

Ook de andere Voltage Audio paketten en individuele modules zijn stevig afgeprijsd. Alle aanbiedingen gelden tot 31 augustus.

Voltage Modular en Voltage Modular Nucleus Free werken als au, vst, vst3, aax plug-in en standalone onder Windows en Mac OSMeer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com