aanmelden
Steinberg Dorico versie 3
Nieuwe versie van Steinberg's notatie programma
Merknieuws 08-09-2019 11:09
Steinberg kondigt een nieuwe versie aan van zijn muzieknotatie software Dorico Pro 3 en de kleinere versie Dorico Elements 3 (zie ook Interface 214).

Een van de belangrijkste nieuwe features in Dorico Pro 3 is de mogelijkheid om een compacte ('condensed') partituur te genereren voor de dirigent maar ook voor de muzikanten. Je hoeft dus niet meer meerdere versies te maken voor elke situatie. Editing wordt namelijk altijd in alle partijen automatisch doorgevoerd, wat een gigantische tijdwinst oplevert.

Dorico 3 introduceert verder tabulatuurnotatie voor instrumenten met frets, en de mogelijkheden op het gebied van gitaarnotatie zijn aanzienlijk uitgebreid. Je kunt het aantal snaren, het aantal frets en zelfs de fretafstand bewerken, dus omgaan met een klassieke gitaar, banjo of dulcimer is geen enkel probleem.

De lijst van nieuwe handigheden of verbeteringen is verder gigantisch... Van nieuwe templates, editing tools, routing faciliteiten van voices naar diverse instrumenten, het invoegen van instructies en commentaren als je met meerdere mensen werkt op een project, tot aan nieuwe samples zoals de Olympus Choir Micro van Soundiron. Dorico 3 wordt geleverd met ongeveer 1500 klanken! Het programma werkt als  VST 3 host en bevat 30 virtual instruments en effect processors.

De adviesprijs prijs van Dorico Pro 3 is € 559,- en je krijgt korting als student en leraar. Rr zijn diverse crossgrade opties van Finale en Sibelius. Dorico Elements 3 kost € 99,99.

Distributie: Steinberg Media Technologies GmbH

www.steinberg.net

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com