aanmelden
Phonocut home vinyl recorder
Snij thuis je eigen 10” vinylplaten
Merknieuws 16-10-2019 13:08
Als je je muziek op vinyl wilt uitbrengen moet je naar een fabriek toe die daar de nodige machines voor in huis heeft. Met de Phonocut home vinyl recorder kun je dat nu echter gewoon thuis doen

Bij vinyl zit je meestal ook aan hoge oplages en de bijbehorende kosten vast en het duurt een tijdje voordat je je lp's of 12 inches in huis hebt. De Zwitserse Phonocut belooft dat hele proces eenvoudig te maken. Deze compacte vinylsnijder maakt vinyl met speciale blanco discs die zo'n 10 Euro per stuk kosten. Volgens de makers gaan die net zolang mee als standaard vinyl en zijn ze op alle standaard platenspelers afspeelbaar. Het gaat om 10” platen die per kant zo'n 10 à 15 minuten speeltijd hebben.

Phonocut heeft een stereo mini-jack input, niet heel pro maar wel handig voor mobile audio devices. Er is wel een audio optimizer ingebouwd waarmee de input wordt bewerkt.

Momenteel is het nog een Kickstarterproject waarvan de beste anbiedingen al snel vergeven waren. Je kunt nog wel bestellen voor € 1399,- of meer. Het apparaat zou in december uitgeleverd worden. De reguliere prijs wordt $ 1999,-. Prijs van de blanco discs bedraagt 10 Euro.

Meer informatie

Kickstarter pagina

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com