aanmelden
Namm beursnieuws; Korg Wavestate Wave Sequencing Synthesizer
Spectaculaire nieuwe kijk op wave-sequencing en vector synthese
Merknieuws 07-01-2020 09:46
Korg grijpt met hun nieuwe Wavestate terug op de baanbrekende Wavestation van begin jaren 90. Deze keyboardsynth gebruikt dezelfde synthesetechnieken maar is veel uitgebreider en moderner

De 64 stemmige digitale Wavestate is geen simpele re-issue van de Wavestation maar helemaal nieuw ontworpen. Het hart bestaat uit een vector wavesequencing 2.0 engine, gecombineerd met een modeling filter met diverse modes waaronder MS-20 en Polysix. Verder zijn er natuurlijk envelopes, lfo's en een uitgebreide fx sectie met 3 effecten voor elk van de vier beschikbare layers. Die vier layers vormen een Performance en kunnen met een joystick dynamisch gemixed worden. De 64 stereo stemmen worden over de vier layers verdeeld.

In de wave sequencing combineer je diverse golfvormen in een noot met controle over timing, sequence en melodie die je op allerlei manieren en met diverse parameters kunt manipuleren. Zo ontstaat eigenlijk een zeer uitgebreide en complexe oscillator-sequencer. Je kunt deze ook geheel of gedeeltelijk randomisen.

De compacte Wavestate heeft 37 full-size aanslaggevoelige toetsen. Talloze knoppen en een klein display. Achterop vinden we een stereo audio output, hoofdtelefoonaansluiting, usb en midi in en out.

De Wavestate is natuurlijk uitgebreid te bewonderen op de komende Namm-show maar zou al in januari leverbaar moeten zijn voor 800 Dollar.

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com