aanmelden
UR24C - nieuwkomer in de Steinberg UR-C series
USB 3.1 Gen 1 SuperSpeed audio interface met type C connector
Merknieuws 05-03-2020 10:03
Na de drie modellen, UR22C, UR44C en UR816C, die eind vorig jaar zijn uitgekomen, komt Steinberg nu met een vierde versie van de UR-C audio/midi interfaces, de UR24C, het kleinste model in de serie.

Zoals de broertjes UR22C, UR44C en UR816C is de UR24C behuisd in stevig metaal, en is met 32 bit, 192kHz een hoge resolutie interface. Dankzij de ingebouwde dsp chip kunnen de digitale mixer (dspMixFx) en effecten zonder latency hun werk doen.

 

De UR24C heeft twee gebalanceerde Neutrik combo-ingangen, hoogwaardige D-PRE-microfoonvoorversterkers via twee XLR/TRS combo’s met fantoomvoeding en ingang 1 is als hi-z instrument-ingang schakelbaar. Als uitgang je heb twee TRS-hoofduitgangen, vier RCA-lijnuitgangen en tot slot midi din in en uit en uiteraard een usb C poort.

Bijzonder is de schakelbare DAW/DJ monitormodi voor koptelefoon: de DAW-modus wordt gebruikt voor het produceren van muziek met een DAW, zoals Cubase of Nuendo, waarbij het signaal van uitgang 1 of uitgang 2 wordt gekozen. De DJ-modus wordt gebruikt voor optredens met DJ-software en backing-tracks waarbij het signaal wordt gesplitst, zodat het mono mastergeluid aan de rechterkant van de koptelefoon en het mono cue-geluid aan de linkerkant wordt weergegeven, waarbij de gebruiker ook de balans van beide signalen kan aanpassen.

Aan de software kant krijg je Rev-X reverb, Sweet Spot Morphing Channel Strip en Guitar Amp Classics in formaten als dsp native, vst en au plug-ins bij plus Cubase AI en Cubasis LE voor iPad.

De UR24C werkt met Windows, Mac en iOS.

Prijs rond € 250,-

Voor meer informatie [klik hier] 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com