aanmelden
Polyend Tracker
Standalone workstation met sampler en FM radio
Merknieuws 18-03-2020 10:21
Polyend Tracker is geinspireerd op de tracker software die op computers als de C64 en Amiga draaide. Het tracker-principe bleef populair en vormt de basis van dit desktop hardware apparaat

De uiterst platte (1,62 cm) en lichte (2kg) Tracker heeft een groot display, een 4x12 knoppengrid, een jogwheel en diverse drukknoppen. Op het display zie je de 8 sporen step sequencer, die je met de knoppenmatrix en het jogwheel kunt programmeren.

Met de sequencersporen kun je de ingebouwde klankgeneratoren aansturen of via de midi out, externe apparatuur bespelen. De sequencer biedt allerlei mogelijkheden om de playback te variëren voor live performance. Tracker heeft een ingebouwde sampler die is voorzien van een editor met o.m. looping, slicing en diverse effecten. Je kunt de samples bewerken met een multi-mode filter, envelopes en effecten. De samples dienen ook als basis voor wavetable en granulaire synthese. Er zijn line en mic inputs voor sampling, maar je kunt ook de ingebouwde FM radio sampelen. Een compleet project kun je  intern renderen als wave mixbestand of 9 stem tracks (8 sporen plus reverb track)

De Tracker heeft een stereo output, mono line in, mono mic in, midi i/o en een usb-c connector. De voeding komt van de usb connector. De 16 bit samples sla je op via de ingebouwde card reader.

Polyend Tracker kun je vanaf nu voor € 499,- bestellen en wordt naar verwachting in juni geleverd

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com