aanmelden
RODE organiseert wedstrijd voor Podcasters - meedoen kan tot 16 juni
Merknieuws 18-05-2020 09:05
Het Australische microfoon merk RODE organiseert voor de tweede keer een wedstrijd voor podcasters. Deze tweede editie van My RØDE Cast kent maar liefst 150.000 dollar aan prijzen. Je kunt meedoen tot 16 juni 2020.

De populariteit van de podcast neemt ook in de Benelux toe, waar de vraag naar podcast apparatuur nooit zo hoog is geweest. RØDE speelde hier vorig jaar al op in met een wereldwijde wedstrijd voor podcastmakers. Dit jaar keert het initiatief terug. Makers van over de hele wereld kunnen zich tot 16 juni 2020 opgeven voor My RØDE Cast, de podcast competitie voor creatieve makers.

Meedoen
Meedoen is simpel. Je downloadt het Starterpack met tips en ideeën, freebies van Adobe en gratis samples van soundeffects.com. Alleen dat maakt het al de moeite waard. Daarna maak je je podcast en die uploadt je zoals op de website wordt aangegeven. Klaar! 

Prijzenpakket
De beste drie podcasts worden beloond met een zeer uitgebreid prijzenpakket wat samen goed is voor een waarde van zo'n €150.000 aan spullen. Hierbij kan je denken aan podcast apparatuur zoals de RØDECaster Pro, Podmics en meer.
Een professionele jury zal een winnaar kiezen voor de hoofdprijs, ook is er een prijs voor de tweede plaats. Daarnaast kan men stemmen op hun favoriete podcast en wordt er een People's Choice prijs uitgereikt.

Meer informatie over de spelregels en voorwaarden van My RØDE Cast is te vinden op deze website.

Distributie RØDE: Mafico Pro, info@mafico.com
www.mafico.com, www.rode.com

Bekijk ook de review van de Rode NT-USB Mini podcast/studio usb condensatormic elders op Interace.nl

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com