aanmelden
Softube Amp Room en Marshall Cabinet Collection
Modulaire benadering van gitaar set-ups
Merknieuws 10-06-2020 10:21
Softube maakte al een grote collectie modeling studio processors, nu komen ze met een amp en cabinet modeller. Het unieke is dat je daar ook de Softube studio processors in kunt gebruiken

Amp Room is een virtuele guitar rig met 6 amps, 16 cabinets, 10 effect pedalen en 3 studio effects. Daarmee kun je helemaal je eigen sound samenstellen maar er zijn ook 260 presets.

Opvallend is de mogelijkheid om bestaande Softube plug-ins toe te voegen aan Amp Room als de American Class A channel strip, Trident EQ, de Tape processor, Tube Delay en de TubeTech CL-1B compressor. Ook bestaande Softube amp models van o.m. Marshall en Eden werken binnen Amp Room Meer plug-ins worden geschikt gemaakt om in Amp Room gebruikt te worden.

Er is ook al een compleet uitbreidingspakket met 6 legendarische Marshall speakerkasten verkrijgbaar, de Marshall Cabinet Collection. Meer expansion packs zullen in de toekomst volgen.

Amp Room werkt als 64 bit, vst, au en aax plug-in onder macOS en Windows. De plug-in kost ter introductie tijdelijk € 99,-. De Marshall Cabinet Collection kost € 22,-.

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com