aanmelden
Doe inspiratie op met de Made In Ableton Live videoserie
Negen artiesten laten hun producties van concept tot eindproduct zien
Muzieknieuws 22-06-2020 22:07
In de videoserie 'Made in Ableton Live' vertellen producers hoe ze een track maken, van het eerste idee tot aan het eindproduct. Deze videoserie van Ableton zorgt voor inspiratie en helpt je een 'writer's block' te overwinnen. Met video’s door Rachel K Collier, Eomac, Bad Snacks, Keychee, Novaa, Underbelly, Anna Disclaim, Freddie Joachim en Abayomi.  

Het overkomt iedereen wel eens dat je geen inspiratie hebt om aan een nieuwe track te beginnen. Dat is een frustrerende ervaring en dan kan het heel nuttig zijn om te zien hoe anderen met die situatie omgaan.

Ableton helpt je dit 'writers block' te doorbreken met negen inspirerende video's waarin diverse artiesten laten zien hoe ze hun tracks produceren, van de eerste ingeving tot aan de eindmix.

Negen productieworkshops
In deze 'Made in Ableton Live' serie zien we hoe negen heel diverse artiesten op hun eigen wijze met produceren omgaan. Dat kan zijn met behulp van field recordings, sound design, improvisaties met looping, hardware sequencing of andere methodes.

Het gaat natuurlijk over het eerste creatieve idee en hoe je dat in een track omzet. Je bent er vervolgens getuige van hoe de negen artiesten hun eigen benadering volgen bij iedere stap die ze nemen in het productieproces. Daarbij komen ook processing, arrangeren, mixen en talloze andere onderwerpen aan bod.

Check hier alle negen video’s!

Bad Snacks

Eomac

Rachel K Collier

Abayomi 

Keychee 

Novaa

Underbelly

Anna Disclaim 

Freddie Joachim Meer informatie op de site van Ableton

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com