aanmelden
Knif Audio Knifonium
Unieke buizensynth nu verkrijgbaar als plug-in
Merknieuws 08-07-2020 10:04
Knifonium is een zeer exclusieve, analoge tube synthesizer met maar liefst 28 buizen. Onbetaalbaar voor ons gewone stervelingen maar gelukkig is ie er nu ook als plug-in

Jonte Knif is een Finse technicus die allerlei unieke buizenapparatuur bedenkt en vervaardigt. Het grootste deel daarvan zijn studio processors, maar hij maakt ook de exclusieve, monofone Knifonium synthesizer waarin maar liefst 26 buizen gebruikt worden voor een unieke klank. Wat dat kost? 16.000 Dollar exclusief!

Gelukkig hebben de software engineers van Brainworx de Knifonium nauwgezet onderzocht en doorgemeten en er een plug-in instrument van gemaakt dat eveneens Knifonium heet. Die is natuurlijk veel goedkoper maar biedt ook diverse extra's. Zo is de plug-in achtstemmig polyfoon (208 virtuele buizen!), heeft ie Mid/Side en Stereo output opties, unison, een arpeggiator en een set effecten. Daaronder een vintage-style phaser, flanger, SPL EQ ranger, een Waveshaper en meer. En volgens Jonte Knif klinkt de plug-in vrijwel identiek aan de hardware.

Knifonium werkt als aax native, aax audiosuite, vst2, vst3 en au plug-in onder Windows en macOS. Hij kost normaal $ 299,- maar is ter introductie voor 199,99 Dollar te koop.

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com