aanmelden
Strymon NightSky
Stereo galm/pitch-shift effectpedaal met veel features en midi control
Merknieuws 18-09-2020 11:14
Strymon maakt diverse uitstekende en innovatieve effectpedalen. Hun nieuwe Nightsky is een stereo reverb/pitch shifter combinatie met opvallend veel knoppen. Ze noemen het een Time-Warped Reverberator

De Nightsky heeft maar liefst 10 draaiknoppen, 8 drukknoppen en 3 footswitches en  stereo in en outputs met een keuzeschakelaar Instrument/line voor de input. Er zijn 3 galm algoritmes, Sparse, Dense en Diffuse met een Quantize regelaar voor pitch. Je kunt dus je galmstaart benden en veranderen van toonhoogte. Je kunt het effect bewerken met een low cut/high cut filter dat ook als low-pass filter met resonantie kan worden gebruikt en een lfo/envelope voor modulatie van galm, pitch of filter. Shimmer kennen we uit BigSky en BlueSky maar heeft nu een uitgebreide intervalinstelling en dan zijn er nog Glimmer voor enhancement van het harmonische spectrum en Drive voor saturation. Opvallend is de achtstaps sequencer waarmee je reverb size en pitch kunt sequencen. De pitch kan vrij of volgens toonladders worden gesequenced met instelbare glide time. Met de infinite knop kun je de input freezen en naar hartenlust aan de knoppen draaien.

Behalve stereo in- en outputs is er een connector voor een expressiepedaal, midi in en out en een usb connector. Via midi kun je alle parameters besturen.

De Strymon NightSky zal binnenkort te koop zijn voor $ 429,-.

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com