aanmelden
MP Midi Controller
Plug-ins bedienen alsof het hardware is
Merknieuws 12-10-2020 10:53
Met hardware controllers en keyboards kun je ook je plug-ins bedienen, maar dat voelt nogal indirect. Vaak is onduidelijk wat een knop precies doet en wat de actuele stand is. Met de MP Midi Controller wordt dat veel eenvoudiger

De MP Midi is een rechthoekige usb, tabletop controller met een houten frame, voorzien van een flink 21,5” beeldscherm (1920x1080 pixels). Verdeeld over de randen bevinden zich 32 draaiencoders. Op het beeldscherm zie je de gekozen plug-in en bij de in het scherm geintegreerde knoppen is duidelijk te zien welke parameter ze regelen en wat de actuele waarde is. Zodra je een plug-in in je daw selecteert toont MP Midi de user interface (max 4 pagina's) en worden de knoppen automatisch toegewezen. Je hoeft dan niet meer naar je computer beldscherm te kijken en je hebt je muis niet meer nodig voor de instellingen. Dat werkt als een soort afstandsbediening; snel, overzichtelijk en intuïtief!

Hoe het werkt? Bij de MP Midi Controller hoort een speciale plug-in-wrapper (Windows en Mac, VST3, AU en AAX) waarin alle VST3, VST2 en AU plug-ins draaien die je na eenmalig scannen van je plug-infolder via de controller kunt bedienen. Er is een wrapper voor effecten en een voor instruments. Zo krijg je een echt hardwaregevoel bij het werken met plug-ins.

De MP Midi Controller gaat 650 Euro excl. kosten en zou eind januari 2021 leverbaar moeten zijn.

Meer informatie

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com