aanmelden
Amsterdam Dance Event ADE Online
Digitale versie van 21 tot 25 oktober
Muzieknieuws 17-10-2020 13:10
Ook het jaarlijkse Amsterdam Dance Event is noodgedwongen omgezet in een virtuele onlineversie. Een groot deel van het programma kun je gratis meemaken en dat is dan weer een meevaller

Van 21 tot 25 oktober vindt de onlineversie van het Amsterdam Dance Event ofwel ADE Online plaats. Dit is hèt event voor producers, performers, dj's en organisatoren van elektronische muziek. Het programma is behoorlijk uitgebreid met live streams, concerten, Interactieve workshops, Q&A's, masterclasses, dj sets en nog veel meer.

Het begint allemaal om 11 uur op woensdag 21 oktober met de documentaire Larry's Garage en eindigt zondag 25 oktober om 22.00 met Nick Moody at Warehouse. Daartussenin vijf dagen propvol entertainment, fun, educatie en informatie en allemaal voor niks. Hier vind je het complete programma.

Daarnaast is er ADE Pro dat eveneens op woensdag 21 oktober begint en tot 23 oktober doorloopt. Het programma bestaat uit workshops, panel discussions en keynotes over alle onderwerpen die te maken hebben met muziek, entertainment, management, publishing, productie, dj's, eventorganisatie en media. Allemaal onderwerpen voor degenen die professioneel in de muziek- en evenementenbranche werkzaam zijn of daartoe ambities hebben. Ook ADE Pro is volledig online en je hebt een Digital Pro Pass nodig die € 75,- kost. Hier vind je het complete programma.

ADE2020

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com