aanmelden
Moog Werkstatt-01
Een echte Moog voor een prikkie
Merknieuws 30-10-2020 14:16
Helemaal nieuw is ie niet meer, maar de monofone Werkstatt-01 is binnenkort weer in beperkte oplage te koop voor 200 Dollar

De Moog Werkstatt-01 was een zelfbouw workshopsynth die tijdens het jaarlijkse Moogfest in 2014 werd geintroduceerd. In zekere zijn was de Werkstatt de voorloper van de Mother-32, DFAM en Subharmonicon.

Bij de nieuwe bouwkitversie van de Werkstatt-01 hoef je niet te solderen maar je moet enkel de kant -en-klare printplaat en alle knoppen en connectors aan elkaar en in de behuizing bevestigen.

De monofone Werkstatt-01 heeft een simpele opzet; een oscillator met driehoeks en blokgolf (met PWM), een lfo met driehoek en blokgolf, een ADSR envelope, een vca en het befaamde Moog ladder filter. Het is een semi-modulair ontwerp waarbij je met speciale kleine kabeltjes een aantal extra modulaties kunt routen.

Bij het pakket hoort de CV-Expander met 12 minijacks voor connectie met andere CV/Gate synths.

De Moog Werkstatt-01 is vanaf nu in beperkte oplage bij enkele Amerikaanse winkels te koop voor $ 199,-. Levering begin december. Je zult hem vermoedelijk enkel online kunnen aanschaffen, bijvoorbeeld hier of hier.

meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com