aanmelden
Keymusic blijft uitbreiden
Nieuwe winkels in Amsterdam en franchisenemers gezocht
Merknieuws 31-10-2020 15:11
Na de opening in juli van de nieuwe XXL-store op het Eilandje te Antwerpen heeft Keymusic maar liefst twee nieuwe winkels geopend in het gebouw Q-Factory in Amsterdam-Oost. Maar de Keymusic-keten wil nog verder uitbreiden en is op zoek naar franchine-nemers.

The DJGear Shop vind je in het gebouw van Q-Factory Amsterdam, in de vergrootte winkel van voorheen, de geheel nieuwe Keymusic City Store is gevestigd in een grote winkelruimte op de begane grond, naast het café. Je bereikt die winkel zowel van binnenuit als vanaf de straatkant (Utopia).

Q-Factory in Amsterdam is het grootste muziekcentrum van Europa, met oefenruimtes, studio's, muziekopleidingen, twee concertzalen, een eetcafé en natuurlijk de Keymusic City Store. In dit bruisende muzikale hart van Amsterdam treffen veel bekende muzikanten elkaar in de sfeervolle en goed uitgeruste winkel. De City Store is vergroot en helemaal vernieuwd, waardoor je nog meer gitaren, bassen, keyboards, piano's en drumstellen kunt voelen of proberen en waar je advies krijgt van productspecialisten. Geheel nieuw is The DJGear Shop. Dit is een pilot-winkel van een nieuwe retailketen met aanbod van premium merken voor producers, geluidstechnici en alle muzikanten met een thuisstudio, zoals Pioneer DJ, Numark, Reloop, Rane, Ortofon, Moog, Denon DJ, Native Instruments, Arturia, Akai, Tonar, ADJ, Adam Audio en Audient. Gear als de Moog Model 10 en de Pioneer CDJ 3000 staat er speelklaar opgesteld. Er staan unieke instrumenten demoklaar, zoals de Moog Model 10 en de Pioneer CDJ 3000.Beide winkels zijn doordeweeks van 10u tot 22u geopend, zaterdag van 10u tot 18u en zondag van 12u tot 18u. Let op: Deze tijden kunnen tijdelijk aangeapst worden naar aanleiding van de aangescherpte corona-regels. 

  • The DJGear Shop, Atlantisplein 1, Amsterdam
  • Keymusic City Store, Atlantisplein 1 hoek Utopia, Amsterdam
    www.keymusic.com 

Frachisenemers gezocht
Maar daar blijft het niet bij want Keymusic doet een oproep aan iedereen die een muziekwinkel heeft of er een wil beginnen om franchisenemer te worden in Nederland of België met geografische exclusiviteit.

Meer info: www.keymusic.com/nl/keymusic-x-franchisepartner/

De winkels tot nu toe in Nederland:

De winkels tot nu toe in België: 

www.keymusic.com 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com